ING Bank Türkiye Genel Müdürlüğü

Mutlu ofisin mutlu çalışan demek olduğundan yola çıkan Bakırküre Mimarlık, düzenlendiği workshop sonuçlarını baz alarak ING Bank'ın yeni tasarımında çalışanların birbirleriyle daha iyi iletişim kurabilecekleri mekânlar tasarladı. Gün ışığından faydalanabilmek için çalışma üniteleri cephe önlerine yerleştirilirken, gün ışığına daha az ihtiyaç duyulacak alanlarda ise toplantı odaları konumlandırıldı. Standart ofiste var olan çalışma istasyonları yerine collobration çalışmalara olanak sunacak ‘shared-desk’ler tercih edildi.  Değişen ofis dünyasına adapte olacak şekilde, sosyal mekânlarla çalışma mekânlarının iç içe olduğu, çalışma ortamlarının çalışanların isteğine göre değişebildiği ve uyum sağladığı bir ofis tasarlandı.

Fotoğrafçı: Gürkan Akay

Proje Yeri
Maslak, İstanbul, Türkiye

Proje Tipi
Ofis

İşveren
ING Bank Türkiye

Proje Tarihi
2015

Toplam İnşaat Alanı
20000 m²

Proje Türü
İç Mimari Projelendirme & Uygulama

Sosyal mekânlarla iç içe bir ofis ortamı