ING Bank Kantin - ING Bank Türkiye Genel Müdürlüğü

Ofisin mekânsal organizasyonunda en önemli unsurlar olarak planlanan sosyal alanların, binanın tümünde etkili olacak bir senaryoyla biçimlendirilmesi ile “ING Bank Canteen” alanı yaratıldı. Eski çalışma düzeninde günün sadece bir saatinde etkin olarak kullanılan yemekhane; eklenen toplantı, okuma, sosyalleşme, thinking area, sosyal merdiven, kış bahçesi, basketbol sahası, konferans salonu gibi mekânlarla binanın kalbine dönüştü. Konferans salonu var olan sinema düzeninden çıkarılarak üçe bölünebilir bir hale getirildi.

Fotoğrafçı: Gürkan Akay

Proje Yeri
Maslak, İstanbul, Türkiye

Proje Tipi
Ofis

İşveren
ING Bank Türkiye

Proje Tarihi
2015

Toplam İnşaat Alanı
2500 m²

Proje Türü
İç Mimari Projelendirme & Uygulama

Sıkıcı bir yemekhaneden öte sosyal, keyifli ve fonksiyonel bir "Kantin" alanı