Covestro Türkiye Genel Müdürlüğü

Tasarımın bütününde temiz ve sade bir yaklaşım ile yola çıkıldı; kurum renkleri ile tasarım kuvvetlendirildi. Sade ve kuvvetli bir giriş ile mekan vurgulanırken, ofis içinde yer alan sirkülasyon uzun ve aydınlık bir koridor ile sağlandı. Ofisin tamamı bu koridor üzerinde yer alan tavanda kullanılan renkli mesh paneller ile hareketlendirildi. Brüt betonunun klasik ve sade görünümü, camın şeffaflığı ve eklenen peyzaj ögelerinin sıcaklığı tüm ofiste hissettirildi. Gün ışığının verimli kullanılabilmesi adına tercih edilen açık ofis sistemi içerisinde direktör, toplantı odası gibi kapalı mahalleri ayrıştırmak adına aydınlık seviyesini yüksek tutacak cam bölücüler kullanıldı. Sosyal alanlar açık ofis içerisinde kişileri bir araya getirme amacıyla kullanıldı. 

Projeyi detaylı incelemek için thinkbigg.com’u ziyaret edebilirsiniz.

Fotoğrafçı: Gürkan Akay

Proje Yeri
Ataşehir, İstanbul, Türkiye

Proje Tipi
Ofis

İşveren
Covestro Türkiye

Proje Tarihi
2016

Toplam İnşaat Alanı
350 m²

Proje Türü
İç Mimari Projelendirme & Uygulama