ING Bank Turkey Headquarters

Bakirkure Architects, who thinks that happy offices mean happy employees, designed ING Bank's new office to create better communication based on outcomes of workshop. New workspace of ING Bank is adapting itself to changing office workspaces. To enjoy daylight, workstations are located beside the window edge. Rooms that require daylight relatively less, like meeting rooms, are located mostly at around the core. Standard workstations are shifted to “shared desks” for collaborated working. Bakirkure Architects created an office which has changeable workspaces according to employees mood and wish with combination of social and working areas .

Fotoğrafçı: Gürkan Akay

Project Location
Maslak, İstanbul, Turkey

Project Type
Office

Client
ING Bank Turkey

Project Date
2015

Total Construction Area
20000 m²

Project Category
Interior Design & Application

A workspace combined with social areas